Sensibilització

La educación es el arma más poderosa que podemos usar para cambiar el mundo.
Nelson Mandela

Petits Músics del Món treballa sensibilitzant a la població, en especial incidència en els infants i joves. L’organització dóna a conèixer les condicions en les quals es troben les poblacions més vulnerables de Malawi, el patiment de la comunitat albina, la vulneració dels drets de les dones i les nenes de Malawi i l’estat de l’educació en aquell país.

Es mostra la realitat, problemes i injustícies que afronten les persones malawianes i l’estil de vida, que des del Nord influeix negativament (o fins i tot dificulta) la millora de les condicions de Malawi.  Petits Músics dóna veu a les comunitats que pateixen un oblit aclaparador i la manca dels seus drets més elementals.

PROJECTES

Aprenem a cooperar

Aprenem a Cooperar és un projecte destinat a fomentar la cooperació i l’intercanvi cultural entre Malawi i Catalunya, on s’impulsa la coneixença de Malawi, de la contrapart (Music Crossroads-Malawi) i de la nostra ONG, així com la cooperació bidireccional.

Pots conèixer més sobre aquest projecte aquí.

L’albinisme a l’Àfrica

L’albinisme a l’Àfrica és un projecte de sensibilització que dóna a conèixer la situació de les persones albines a l’Àfrica i promou el canvi d’aquesta conjuntura.

Pots conèixer més sobre aquest projecte aquí.

AJUDA’NS A ACONSEGUIR-HO