Sensibilització

Petits Músics del Món treballa sensibilitzant i educant per la ciutadania global a la població, en especial incidència en els infants i joves. L’organització dóna a conèixer les condicions en les quals es troben les poblacions més vulnerables de Malawi, el patiment de la comunitat albina, la vulneració dels drets de les dones i les nenes de Malawi i l’estat de l’educació en aquell país.

El nostre objectiu és obrir els ulls de la nostra societat a altres realitats socials, culturals i vitals absolutament diferents, fent-los conscients dels desequilibris i alhora aprendre d’aquestes cultures. En general, no és pretén fomentar la compassió sinó la cooperació-construcció i intercanvi.

Es mostra la realitat, problemes i injustícies que afronten les persones malawianes i l’estil de vida, que des del Nord influeix negativament (o fins i tot dificulta) la millora de les condicions de Malawi.  Petits Músics dóna veu a les comunitats que pateixen un oblit aclaparador i la manca dels seus drets més elementals. Es dóna a conèixer la realitat d’altres països i es fomenta el diàleg entre cultures, a partir de diverses activitats que ens permeten un treball de sensibilització local.

La educación es el arma más poderosa que podemos usar para cambiar el mundo.

Nelson Mandela

PROJECTES

CONSTRUÏM UN FUTUR SENSE DESIGUALTATS

Reduïm la desigualtat
Defensem els drets humans
Assegurem una educació als nens
Proveïm sanejament a les escoles

VOLS UNIR-TE?

Amb el teu suport podem aconseguir que més infants tinguin accés a una educació de qualitat.

Contacte

  • 936 671 703
  • organitzacio@petitsmusics.org
  • Carrer Vallès, 92, 08173 Sant Cugat

Segueix-nos a les xarxes!