Contraparts locals

Petits Músics del Món treballa a Malawi, Moçambic i Zimbàbue, a través d’unes contraparts locals totalment arrelades a aquests països: Music Crossroads Malawi, Music Crossroads Zimbàbue i Music Crossroads Moçambic. La cooperació amb les contraparts Music Crossroads Malawi, Music Crossroads Zimbàbue i Music Crossroads Moçambic s’ha centrat en la promoció de l’educació i de la música com eines d’apoderament bàsiques i necessàries per a la millora de les condicions dels infants i joves, el donar suport a la formació dels infants, adolescents, joves i professors i millorar l’ocupabilitat juvenil.

Petits Músics treballa des de fa anys amb els socis locals contribuint a la defensa i la garantia dels drets humans, en especial incidència en els infants, joves i dones. Petits Músics del Món intervé a Malawi, Moçambic i Zimbàbue, concretament a les capitals d’aquests països: Lilongwe, Maputo i Harare. Petits Músics del Món va iniciar la cooperació amb la contrapart Music Crossroads Malawi l’any 2010 i amb Music Crossroads Zimbàbue i Music Crossroads Moçambic l’any 2020.

Music Crossroads Malawi

Music Crossroads Malawi (MCM) és una escola i una organització sense ànim de lucre que lluita per l’enfortiment dels joves a través de la música, creada al 1995. És un centre d’educació musical i de trobada entre músics, artistes, joves i nens, que es troba situat al districte 23 de Lilongwe, Malawi.

Empra l’educació musical i les arts per a la formació dels infants i el foment dels joves talents. El seu marc d’actuació se centra a millorar el sistema educatiu de Malawi, També treballa per incrementar la inserció laboral dels joves en risc i promocionar la indústria musical i artística.

Music Crossroads Moçambic

Music Crossroads Moçambic (MCSAM) és una organització sense ànim de lucre amb la missió d’apoderar els joves a través de la música des de 1995, tot i que es va crear oficialment l’any 2007. És un centre d’educació musical i de formació entre músics, artistes, joves i nens/es, que es troba situat a Maputo.

Treballen sensibilitzant a la comunitat sobre com la música pot contribuir al desenvolupament socioeconòmic d’una societat i també treballen sobre qüestions com l’educació, l’apoderament femení, el VIH i la SIDA, la pobresa, els matrimonis infantils, etc.

Music Crossroads Zimbàbue

Music Crossroads Zimbàbue (MCZ) és una organització sense ànim de lucre que utilitza el poder de l’educació musical, la formació professional i la promoció de joves amb talent per potenciar-los i donar suport al desenvolupament del sector musical de Zimbàbue.

L’organització també utilitza la música com una poderosa eina pel desenvolupament socioeconòmic, la transformació de la comunitat i l’establiment d’empreses socials i econòmiques. Tot i que el registre de l’organització té només 6 anys, el projecte existeix a Zimbàbue des de 1997.

CONSTRUÏM UN FUTUR SENSE DESIGUALTATS

Reduïm la desigualtat
Defensem els drets humans
Assegurem una educació als nens
Proveïm sanejament a les escoles

VOLS UNIR-TE?

Amb el teu suport podem aconseguir que més infants tinguin accés a una educació de qualitat.

Contacte

  • 936 671 703
  • organitzacio@petitsmusics.org
  • Carrer Vallès, 92, 08173 Sant Cugat

Segueix-nos a les xarxes!