Mercat Solidari

Com en anys anteriors, en cas de pluja el VIII mercat solidari es traslladara a l’escola Gerbert d’Orlhac. Es important que en feu difusió i tots aquells interessats envieu formulari per tal de reservar una taula

HORARI
17:00     Inici del Mercat
*             Actuacions diverses i final de  festa amb el grup de Malawi
20:00     Cloenda

———————————————————————————————————

El proper 6 d’abril realitzarem el mercat solidari juntament amb Hear Us Children Malawi i us proposem participar en el dia del MERCAT SOLIDARI. Una activitat divertida per aprendre, fer de botiguers, practicar la cooperació i conèixer altres realitats.

COM PARTICIPAR?
1) Descarrega del web el formulari d’inscripció
2) Omplir i enviar via correu electrònic.
Rebrà un correu electrònic de confirmació i li assignarem una parada.

QUI POT PARTICIPAR?
Pots participar Sol o en grup de Fins a cinc persones (amics, alumnes, famílies). Amb una única Condició: els protagonistes Heu de ser vosaltres nens i joves, encara que es requereix 1 adult responsable a la parada.

COM FUNCIONA EL MERCAT? Per a poder comprar, el públic haurà de bescanviar euros per (la moneda de Malawi) a través del Banc de Malawi. Com a botiguers només podreu acceptar els kwatxes.

QUÈ VENDRE A LA VOSTRA PARADA. Recolliu joguines, llibres, roba, manualitats, dibuixos, objectes varis…  Assignareu un preu a cada cosa i en el Mercat traduirem el seu valor a la moneda “Kwatxa” de Malawi.

A QUÈ ES DESTINEN ELS DINERS? Cada grup solidari coneixerà al final de l’activitat la seva aportació. Els diners donaran suport als projectes d’educació que Petits Músics del Món fa a Malawi.