Incidència Política

DSC_0347Una de les propostes que volem impulsar en aquest curs que tot just començarem en un parell de setmanes és la de la incidència política o advocacy. Per a aquells i aquelles que no estigueu molt al cas de la terminologia del món de les ONGD, per i incidència política entenem aquelles activitats encaminades a pressionar els nostres actors polítics a prendre decisions que ajudin a resoldre situacions en què persones i/o comunitats es troben en condicions de vulnerabilitat.

Petits Músics mou prou informació sobre en quines condicions viuen les poblacions més vulnerables de Malawi, el patiment de la comunitat albina, la situació de les dones i les nenes a Malawi i a l’Àfrica en general, en quin estat està l’educació en aquell país i als països veïns i un munt d’etcèteres més.

Poc és el que podem fer sobre el terreny per resoldre tot això. Tanmateix, podem – i volem –  ser la veu de les comunitats que pateixen en un oblit aclaparador la manca dels seus drets més elementals.

Aquesta tardor de 2018, comencem un projecte amb un fort component d’advocacy. Es tracta d’una iniciativa que vol visibilitzar la terrible situació que viuen les persones amb albinisme a l’Àfrica subsahariana i a Malawi en concret.

A través d’aquesta secció us anirem posant al dia de com va avançant tot plegat.