Entitats organitzadores

Les entitats organitzadores són les entitats i ONG’s líders de cada país participant que gestionaran i organitzaran el projecte del Fòrum Internacional del Hear Us. Aquests coordinaran i organitzaran les diverses fases.

Petits Músics del Món

ONG catalana que es dedica a projectes de sensibilització i cooperació a través de la música, ja que és una eina d’integració social i creixement capaç de superar totes les fronteres.

Des de 2009 treballem al districte 23 de Lilongwe (Malawi) amb Music Crossroads Malawi, punt de trobada entre escoles, músics, infants i joves.

Music Crossroads Zimbabwe

Institució musical de Zimbàbue que utilitza la música com a eina per a l’apoderament dels joves. Realitza centenars de tallers i concerts promocionals a tot el país i han dut a terme diversos intercanvis regionals i internacionals.

Music Crossroads Malawi

ONG i acadèmia musical de Malawi que empra l’educació musical i les arts per a la formació dels infants i el foment dels joves talents. El seu marc d’actuació se centra a millorar el sistema educatiu de Malawi, incrementar la inserció laboral dels joves en risc i promocionar la indústria musical i artística.

Music Crossroads Moçambic

Organització d’arts i cultura de Moçambic que impulsa la creativitat, la innovació i la diversitat cultural pels joves a través de la música. Treballen per l’empoderament femení, la pobresa, l’educació, la discapacitat i el matrimoni infantil, utilitzant la música com a eina de canvi.