El nostre objectiu

La nostra missió

Contribuir al desenvolupament de l’educació en les poblacions més desfavorides de Malawi a través de  projectes musicals en especial adreçats a nenes, nens i  joves.

Alhora i des de Catalunya, impulsem activitats de sensibilització, adreçades a les escoles de primària i secundària,  per a aconseguir una societat més conscient de la realitat, més responsable, més solidària, permeten crear un marc d’aprenentatge entre iguals, amb la música com a argument.

La nostra visió

Volem treballar en projectes de solidaritat, cooperació i sensibilització cultural emfatitzant el valor de la música com a llenguatge universal, amb la capacitat d’unir les diverses cultures superant les barreres de les diferències socials , i com a eina eficaç d’integració social i via contrastada de creixement personal.

En compliment d’aquest fi, l’associació Petits Músics del Món vol evitar la creació de dependències, creant un marc d’autèntic intercanvi cultural d’experiències entre “iguals” amb la música com a argument i en benefici mutu.

Per això que guiem la nostra tasca cap a:

  • L’apoderament
  • La inclusió
  • La promoció de les persones a través del desenvolupament cultural

AJUDA’NS A ACONSEGUIR-HO