Fes-te voluntari o voluntària

09-3-esbart-1r-dia-57-e1531414210753.jpg

Allà o aquí, no importa, la figura del voluntari o voluntària és essencial. Busquem persones compromeses, gent com tu, amb il·lusions i confiança en la humanitat; volem gent que sigui bona gent; sense pors i sense heroïcitats. Volem persones que creguin en aquest projecte. I si tens temps, aptituds i bona voluntat, t’agraïm que hagis pensat en nosaltres visitant, de moment, la nostra web.Què pots fer?

Parlem-ne! Si ens escrius fent-nos cinc cèntims de qui ets i que t’agradaria fer, ens posarem en contacte amb tu a la major brevetat possible. De totes maneres, en aquesta pàgina anirem penjant les propostes de voluntariat, tant per col·laborar aquí o a l’Àfrica.
Zikomo kwambiri!

Vull ser voluntària o voluntari

Finançament del projecte

COOPERACIO: Potenciant el desenvolupament en origen, evitem les crisi migratòries, desenvolupant aportacions en origen. Potenciant l’educació i apoderament des de l’escola (en el nostre cas a través de la música) Creant una fundació per a l’autosostenibilitat. Dinamització de projectes reals per a diferents col·lectius (albins, casaments prematurs, abandonament escolar, ,…) * Formació de professorat * Creació de material educatiu basat en la cultura de Malawi * Sous dels formadors * Instal·lacions a Malawi * Construcció de latrines a les escoles * Campanyes contra el maltractament dels albins SENSIBILITZACIO: Donar a conèixer el nostres projecte amb enfocaments sostenibles eines. Promoure els intercanvis: acollida en families i tallers a les escoles. Ens calen fons de finançament alternatives per a estabilitzar el funcionament. Aquí podeu fer aportacions puntuals, però si us voleu fer socis amb una quota mensual podeu anar la secció “Fes-te soci”

€5,00