PETITS MÚSICS DEL MÓN

Som una organització sense ànim de lucre, volem un món pacífic on ens ajudem mútuament per aconseguir un futur millor pels nens, on la música esdevingui l’eix principal de la transformació social i cultural.

La nostra missió

Creiem en un món on tots els nens tenen dret a l’educació. La nostra missió és invertir en educació infantil per apoderar la propera generació. Ho fem, contribuint al desenvolupament de l’educació en les poblacions més desfavorides, a través de projectes musicals.

CONEIX LA NOSTRA FEINA

Title

Aprenem a cooperar

És un projecte destinat a fomentar la cooperació i l’intercanvi cultural entre Malawi i Catalunya, amb la participació dels centres educatius catalans. Es tradueix en la realització d’un seguit de tallers als centres educatius de primària i secundària de Sant Cugat del Vallès, Sabadell, Rubí i Barcelona. 

Title

Més educades, més lliures

Projecte que es centra en la construcció de més banys i lavabos a les escoles de primària de Lilongwe, Malawi. Neix amb l’objectiu de garantir als nens i nenes una accessibilitat a uns serveis sanitaris i potenciar l’assistència escolar de les joves.

Title

Hear Us Children’s Project

És un projecte que es va crear amb l’objectiu de formar als infants de Lilongwe en les arts i la música. Aquest projecte es desenvolupa a la nostra contrapart Music Crossroads Malawi, on els infants poden expressar-se lliurement a través de la dansa i el cant.

Notícies

L’infern albí a Malawi

13 de juny és el dia Internacional de Sensibilització sobre l’albinisme. El que significa que les organitzacions que lluiten diàriament a tot el món per millorar les condicions i la…

Llegeix més…

CONEIX MALAWI

PETITS MÚSICS DEL MÓN – OFICINA

Contacta amb nosaltres:

  • C/ Vallès, 92 – 08173 – Sant Cugat del Vallès
  • 936 671 703
  • organitzacio@petitsmusics.org

ORGANITZACIÓ DE CONFIANÇA

Petits Músics del Món és una ONG que treballa per la transformació positiva social i cultural de Malawi a través de la música i la sensibilització de la població catalana.

SEGUEIX-NOS A LES XARXES SOCIALS

Et convidem a seguir-nos per les nostres xarxes socials: