Donació de 3.400 mascaretes

de l’empresa Robin Mask

Malawi s’ha vist totalment afectat per la COVID-19, ja que aquesta pandèmia ha agreujat moltes de les problemàtiques ja existents i ha acabat de col·lapsar el sistema existent. Ha impactat fortament a un sistema i una situació ja deficitària, tenint un major impacte en la població més vulnerable. La majoria de les persones malawianes viuen d’un salari diari i el declivi econòmic com a conseqüència de la pandèmia ha afectat la capacitat dels ciutadans malawians per arribar a final de mes.

A més, molts dels infants, joves i families de Malawi no tenen accés a la compra de mascaretes, trobant-se totalment desprotegits i en risc constant de contagi. Per aquesta raó, ha estat essencial donar suport a la nostra contrapart, Music Crossroads Malawi, per combatre la COVID-19, mitjançant el reforç de la seva seguretat i protecció dels infants de l’Àrea 23 de Lilongwe (Malawi).

L’empresa Robin Mask ens ha donat 3.400 mascaretes de tela reutilitzables pels infants i joves de Malawi. Aquesta donació permetrà a Music Crossroads Malawi protegir als seus alumnes i infants de l’escola Mlodza. Aquest dimarts 16 de març del 2021 l’equip de la contrapart ha rebut totes les mascaretes i en breus les repartiran entre els seus alumnes i nens i nenes de l’escola de primària Mlodza. Específicament, han repartit 1.000 mascaretes entre els alumnes de l’escola de primària Mlodza que es troba a l’Àrea 23 de Lilongwe (Malawi).

L’empresa Robin Mask donant les mascaretes a la nostra organització.
L’equip de Music Crossroads Malawi amb la donació de mascaretes.
Els infants de l’escola Mlodza amb la donació de mascaretes.
Els infants de l’escola Mlodza amb la donació de mascaretes.

CONSTRUÏM UN FUTUR SENSE DESIGUALTATS

Reduïm la desigualtat
Defensem els drets humans
Assegurem una educació als nens
Proveïm sanejament a les escoles

VOLS UNIR-TE?

Amb el teu suport podem aconseguir que més infants tinguin accés a una educació de qualitat.

Contacte

  • 936 671 703
  • organitzacio@petitsmusics.org
  • Carrer Vallès, 92, 08173 Sant Cugat

Segueix-nos a les xarxes!

CimaZurück nach oben

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies
es_ESSpanish