Crowdfunding: obrir els ulls per l’educació a l’Àfrica

Petits Músics del Món som una ONG que fem projectes solidaris i educatius i culturals, a través de la música, centrant-nos en els infants i joves de Malawi, Moçambic i Zimbabwe.

Des de l’ONG declarada d’Utilitat Pública, Petits Musics del Món, sempre hem apostat per l’educació com a eina de transformació social. L’educació és un dret bàsic i fonamental que reforcem a través de la música i de projectes educatius a Malawi, i recentment a Moçambic i Zimbàbue. A Malawi, Moçambic i Zimbàbue hi ha moltes mancances en l’àmbit educatiu i musical, per això Petits Músics del Món treballem per cobrir les necessitats educatives dels nens i nenes.

Des de la creació de Petits Musics del Món hem desenvolupat una tasca que ha donat importants fruits a molts nivells: formació de mestres, creació de cors i grups musicals infantils, Fòrum Internacional Hear Us, construcció de lavabos femenins a una escola pública de primària, creació d’una aula d’informàtica accessible per a tothom…. Però com podeu imaginar encara queda molt per a fer en moltes i diferents àrees.

Amb aquest crowdfunding, Petits Músics del Món volem reactivar projectes que han tingut un gran impacte i efecte en els infants d’Àfrica austral. Des de la pandèmia vam haver de suspendre el projecte d’intercanvi entre nens de Malawi-Catalunya, que servia com a eina de motivació per al treball sobre el terreny en aquests països i alhora com a eina de descoberta per als nois i noies de Catalunya.

9 nens (3 de cada país: Malawi, Moçambic i Zimbabwe) i 3 docents realitzaran una estada de tres setmanes a Sant Cugat del Vallès, on viuran amb famílies d’acollida, integrant-se al nucli familiar. En aquest intercanvi, els nens i les nenes participaran en trobades amb estudiants d’escoles i instituts de Catalunya, on compartiran la seva quotidianitat, música i danses tradicionals.

Amb aquest projecte els nois i noies descobreixen un altre món, vivint-lo ells mateixos, coneixen la rellevància que té estudiar pels alumnes de Catalunya, viuen amb famílies d’acollida i descobreixen altres models de vida i rols de gènere possibles, etc. A més, els infants catalans descobreixen noves realitats difícils, però a la vegada, positives i optimistes, que els ajuda a entendre on són (a un lloc molt privilegiat), i a obrir la ment en aquest món globalitzat i consumista.

És important col·laborar en aquest projecte perquè volem continuar obrint els ulls de moltes persones a altres realitats socials, culturals i vitals absolutament diferents. I fer-los conscients dels desequilibris i construir una cooperació conjunta entre Malawi, Moçambic, Zimbabwe i Catalunya i aconseguir una societat més conscient, responsable i solidària.

A través d’aquest crowdfunding pots col·laborar activament i ens ajudaràs a sensibilitzar i mostrar a moltes persones la realitat de Malawi, Moçambic i Zimbabwe: https://gofund.me/73f962ae

CONSTRUÏM UN FUTUR SENSE DESIGUALTATS

Reduïm la desigualtat
Defensem els drets humans
Assegurem una educació als nens
Proveïm sanejament a les escoles

VOLS UNIR-TE?

Amb el teu suport podem aconseguir que més infants tinguin accés a una educació de qualitat.

Contacte

  • 936 671 703
  • organitzacio@petitsmusics.org
  • Carrer Vallès, 92, 08173 Sant Cugat

Segueix-nos a les xarxes!

CimaZurück nach oben

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies
es_ESSpanish