Cloenda del Hear Us

International Forum II

La Cloenda del Hear Us International Forum és un acte que connecta a representants polítics de Malawi, Moçambic, Zimbàbue i Catalunya amb un grup d’infants, els quals van tenir l’oportunitat d’interactuar i manifestar els seus neguits i queixes amb els polítics sobre quina és la situació de l’educació als seus països. Els representants van connectar de forma directa amb els infants malawians, moçambiquesos i zimbabuesos i van poder conèixer de primera mà que pensen els nens i nenes sobre la seva educació i donar resposta a la vulneració del dret de la seva educació.


El dilluns 20 de juny a les 10h es va celebrar la segona edició de la cloenda del Hear Us International Forum. Un acte que va comptar amb la confirmació de la regidora d’educació de Sant Cugat Pilar Gorina, la regidora de ciutadania Gemma Aristoy, el Ministeri d’educació primària i secundària de Zimbàbue, Ministeri de gènere, infantesa i acció social de Moçambic, el Parlament infantil de Moçambic, Ministeri de Joventut, Esport i Arts de Zimbàbue, entre altres figures de gran ressò.


Petits Músics del Món va engegar el projecte del Hear Us International Forum l’any 2020, un projecte online de cooperació i internacional realitzat en el curs del 2021-2022, en el que han participat escoles de Catalunya, Malawi, Moçambic i Zimbàbue. Aquest ha girat al voltant de la temàtica de l’educació on els infants i joves des del gener han fet un intercanvi virtual a partir de videotrucades i recerca per internet, per descobrir com és l’educació als altres països. Aquest acte va ser una gran oportunitat perquè es trobin i connectin els infants amb els polítics de cada país, aconseguint que aquests es comprometin a canviar l’educació dels infants.


Les persones interessades poden veure el vídeo publicat al canal de l’ONG Petits Músics del Món:

CONSTRUÏM UN FUTUR SENSE DESIGUALTATS

Reduïm la desigualtat
Defensem els drets humans
Assegurem una educació als nens
Proveïm sanejament a les escoles

VOLS UNIR-TE?

Amb el teu suport podem aconseguir que més infants tinguin accés a una educació de qualitat.

Contacte

  • 936 671 703
  • organitzacio@petitsmusics.org
  • Carrer Vallès, 92, 08173 Sant Cugat

Segueix-nos a les xarxes!

CimaZurück nach oben

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies
es_ESSpanish