Acte de cloenda del Hear Us

International Forum

Tens plans pel dimarts 13 de juliol? Et convidem a l’acte de cloenda del projecte Hear Us International Forum, que es farà el dimarts 13 de juliol a les 13h. Aquest acte es farà en directe al nostre canal de Youtube i posteriorment tindreu el vídeo publicat.

No t’ho pots perdre! També participaran en l’acte Malawi, Moçambic i Zimbàbue i alguns dels seus polítics, com l’alcalde de Harare (Zimbàbue), el ministre d’educació i tecnologia (Zimbàbue) i moltes altres figures de gran ressò! L’enllaç a l’acte és:

VOLS UNIR-TE?

Amb el teu suport podem aconseguir que més infants tinguin accés a una educació de qualitat.

Contacte

  • 936 671 703
  • organitzacio@petitsmusics.org
  • Carrer Vallès, 92, 08173 Sant Cugat

Segueix-nos a les xarxes!

CimaZurück nach oben

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies
es_ESSpanish