Acte de cloenda del Hear Us International Forum
Acte de cloenda del Hear Us International Forum

Acte de cloenda del Hear Us International Forum

Tens plans pel dimarts 13 de juliol? Et convidem a l’acte de cloenda del projecte Hear Us International Forum, que es farà el dimarts 13 de juliol a les 13h. Aquest acte es farà en directe al nostre canal de Youtube i posteriorment tindreu el vídeo publicat. L’enllaç al directe és: https://youtu.be/7t-juxRwxE0

No t’ho pots perdre! També participaran en l’acte Malawi, Moçambic i Zimbàbue i alguns dels seus polítics, com l’alcalde de Harare (Zimbàbue), el ministre d’educació i tecnologia (Zimbàbue) i moltes altres figures de gran ressò!

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies