Com s’està vivint la COVID al món?

El dret a la salut i a un sistema universal d’atenció sanitària és un dret clau pel desenvolupament de les persones i les comunitats. La COVID-19 ha impactat fortament en països que ja partien de sistemes i situacions molt deficitaris. Aquest mapa, pensat per a la Festa de Tardor, s’ha reconvertit en digital per poder mostrar l’impacte de la COVID als projectes i països on els membres de la Xarxa Solidària treballem: https://xarxasolidaria.wixsite.com/2020

Malawi, indret en què Petits Músics del Món treballa també s’ha vist totalment afectat per la COVID-19. La pandèmia ha agreujat moltes problemàtiques ja existents i ha acabat de col·lapsar el sistema existent. Per conèixer quina és la situació de la COVID a Malawi i les conseqüències d’aquesta pandèmia mundial, visita aquest enllaç: https://petitsmusics.org/wp-content/uploads/2021/09/COVID-a-malawi-Festa-de-la-tardor-2021.pdf

CONSTRUÏM UN FUTUR SENSE DESIGUALTATS

Reduïm la desigualtat
Defensem els drets humans
Assegurem una educació als nens
Proveïm sanejament a les escoles

VOLS UNIR-TE?

Amb el teu suport podem aconseguir que més infants tinguin accés a una educació de qualitat.

Contacte

  • 936 671 703
  • organitzacio@petitsmusics.org
  • Carrer Vallès, 92, 08173 Sant Cugat

Segueix-nos a les xarxes!

CimaZurück nach oben

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies
es_ESSpanish