Hear Us International Forum
Hear Us International Forum

Hear Us International Forum

El Hear Us International Forum és una alternativa plantejada a l’intercanvi cultural anual entre el Hear Us de Malawi i les escoles catalanes.

Aquesta activitat vincula els drets dels infants i joves i la representació de diverses cançons i danses amb la realització d’un vídeo elaborat per infants i joves de Catalunya, Malawi, Moçambic, Zimbàbue, Brasil i Noruega. L’activitat girarà al voltant de la temàtica els drets dels infants sobre la qual els infants i joves dels països participants treballaran.

El projecte es planteja amb la participació de Moçambic, Malawi, Zimbàbue, Catalunya, Noruega i Brasil i amb alumnes que es trobin cursant de 5è de primària a 4t de la ESO. Els objectius de l’activitat són:

  • Apoderar els nens i els joves en els seus propis drets aprofitant les oportunitats que ens ofereixen els recursos en línia.
  • Compartir i descobrir danses populars, música i cançons amb altres cultures del món per gaudir junts.

L’activitat es divideix en dues parts:

1. La recerca, sensibilització, apoderament i denúncia sobre els drets dels infants: els alumnes denuncien i reclamen que seria necessari realitzar a escala internacional per garantir els drets dels infants.

2. L’intercanvi cultural: els alumnes aprendran danses i cançons dels altres països participants a i les compartiran entre ells.

Cada part de l’activitat se centra en la realització d’un vídeo i l’intercanvi d’aquest entre els diversos països participants, per acabar amb la creació d’un gran vídeo final que recopili les aportacions de Catalunya, Moçambic, Malawi, Brasil i Noruega.

Aquest vídeo final pretén ser un altaveu de les conclusions elaborades pels nois i noies sobre els drets dels infants arreu del món i pressionar a les administracions per provocar un canvi real. També materialitza un intercanvi cultural des d’un vessant artístic i innovador usant les tecnologies i l’internet com la via principal per realitzar aquest intercanvi.

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies