Comunicat de Petits Músics davant la situació de la COVID-19

Davant la declaració de l’estat d’alarma i la greu situació sanitària que patim, Petits Músics del Món ha aturat totes les seves activitats ordinàries. El nostre equip tècnic segueix treballant, d’acord amb les mesures higièniques establertes. 

Expressem la nostra solidaritat amb totes aquelles persones que directe o indirectament pateixen el virus i el nostre agraïment al personal sanitari, científic i d’emergències que la combaten.

També valorem molt positivament totes aquelles persones que, tot i el risc de contagi, treballen per mantenir els serveis essencials i/o per atendre a les persones més vulnerables.

Donem suport a les autoritats sanitàries i polítiques en la difícil gestió d’aquesta crisi. Sol·licitem que s’impulsin les mesures necessàries de protecció, cura i suport a la població afectada, especialment a les persones més vulnerables. A més, reclamem les mesures econòmiques que siguin necessàries per donar suport als professionals i treballadors per compte propi i d’altri, als petits comerços i empreses que resultin més afectats.

Estem convençuts que aquesta situació passarà i que la nostra societat es podrà recuperar, des de la solidaritat. Així mateix, aquesta crisi ens hauria d’ajudar a reflexionar sobre les nostres prioritats com a societat. És el moment de mostrar exemple i expressar responsabilitat personal i comunitària.