Fes-te voluntari/a

Allà o aquí, no importa, la figura del voluntari o voluntària és essencial. Busquem persones compromeses, gent com tu, amb il·lusions i confiança en la humanitat; volem gent que sigui bona gent; sense pors i sense heroïcitats. Volem persones que creguin en aquest projecte. I si tens temps, aptituds i bona voluntat, t’agraïm que hagis pensat en nosaltres visitant, de moment, la nostra web.Què pots fer?

Parlem-ne! Si ens escrius fent-nos cinc cèntims de qui ets i que t’agradaria fer, ens posarem en contacte amb tu a la major brevetat possible. De totes maneres, en aquesta pàgina anirem penjant les propostes de voluntariat, tant per col·laborar aquí o a l’Àfrica.

Zikomo kwambiri!

Vull ser voluntari/a

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.