Projecte Labdoo

Hem iniciat un projecte amb Labdoo per donar una segona vida a aquests portàtils en desús, el que pot garantir una gran utilitat pels nens de Malawi. Labdoo és un projecte sense ànim de lucre que busca una millor educació per als nens de diferents regions del món. Treballa a través de l’obtenció de portàtils, per tal de posar fi a la bretxa digital. L’Aula de So és el punt de recollida on pots lliurar aquells portàtils que ja no utilitzes.

CONSTRUÏM UN FUTUR SENSE DESIGUALTATS

Reduïm la desigualtat
Defensem els drets humans
Assegurem una educació als nens
Proveïm sanejament a les escoles

VOLS UNIR-TE?

Amb el teu suport podem aconseguir que més infants tinguin accés a una educació de qualitat.

Contacte

  • 936 671 703
  • organitzacio@petitsmusics.org
  • Carrer Vallès, 92, 08173 Sant Cugat

Segueix-nos a les xarxes!

TopBack to Top

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies
caCatalan