Projecte Labdoo
Projecte Labdoo

Projecte Labdoo

Hem iniciat un projecte amb Labdoo per donar una segona vida a aquests portàtils en desús, el que pot garantir una gran utilitat pels nens de Malawi. Labdoo és un projecte sense ànim de lucre que busca una millor educació per als nens de diferents regions del món. Treballa a través de l’obtenció de portàtils, per tal de posar fi a la bretxa digital. L’Aula de So és el punt de recollida on pots lliurar aquells portàtils que ja no utilitzes.

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies