Punt d’informació

Els divendres de 16:30 a 20:30 i els dissabtes 10: 00-13: 00, tenim un punt d’informació a les oficines de l’Aula de So D’aquesta manera les persones poden plantejar els seus dubtes sobre els projectes que estem realitzant així com col·laborar amb programes que estan lligats a la nostra organització, així com Labdoo que és una xarxa social col·laborativa i humanitària que està dissenyada per ajudar a portar ordinadors portàtils i dispositius educatius a les escoles més necessitades sense incórrer cap cost econòmic ni mediambiental, entre d’altres. Per a més informació poden contactar amb nosaltres a través de les nostres xarxes socials; Facebook, Instagram, Twitter, o a mitjà de WhatsApp.

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.