Concert benèfic de suport a Petits Músics del Món

La música, un dret per a tothom.
El proper dimarts 4 de juny es realitzarà un concert benèfic en suport de
Petits Músics del Món al Teatre auditori

Un concert benèfic ofert per l’Aula de so, amb l’objectiu de donar suport a la nostra ONG, i poder seguir endavant amb els nostres projectes. Un espectacle musical acompanyat d’un clar missatge que impulsem des de Petits Músics del Món “L’educació és l’arma més poderosa per canviar el món”. És per això que comprant una entrada col·labores amb els nostres projectes per fer d’aquest missatge una possibilitat.


Un concert amb la participació del Cor Infantil Sant Cugat, l’escola Coral, la coral de l’escola Santa Isabel, el Cor Aglepta, el Cor de Dama, la Jazz orchestra, el grup de petits de Teatre Musical i part de l’alumnat i professorat de l’escola Aula de So. Les entrades ja estan disponibles al web del Teatre Auditori Sant Cugat.