Un minut i fins i tot menys poden marcar la diferència per a milers de persones

Comencem. I ho fem demanant-vos un minut del vostre temps. Perquè un minut és el que ens durà llegir els textos que periòdicament anirem penjant en aquest blog. Algunes vegades seran breus articles, d’altres opinions i força sovint es tractarà de crides a la solidaritat. També recollirem textos d’altres grups, potser trossos d’algun reportatge o entrevista o, per què no, una sola frase d’aquelles que ens fan trontollar els valors.

Amb un minut volem donar les dades necessàries perquè hom pugui prendre les decisions que vulgui, però almenys que siguin respostes amb fonaments i ben informades.

No busquem la llàgrima fàcil, sinó la indignació; no volem copets a l’esquena, sinó compromisos. Perquè, en efecte, aquest blog neix amb la voluntat de donar a conèixer tant els problemes de la gent amb qui treballem a Malawi i – en un futur – a altres països del Sud, com els projectes que plegats impulsem com a part de la solució.

Us demanem un minut de tant en tant. Perquè sabem que una decisió presa en un minut pot marcar la diferència per a milers i milers de persones.