One minute and even less can make the difference for thousands of people
One minute and even less can make the difference for thousands of people

One minute and even less can make the difference for thousands of people

Començar. I ho fem demanant-li un minut del seu temps. Perquè un minut és el que ens portarà a llegir els textos que anem a penjar periòdicament en aquest bloc. De vegades hi haurà articles breus, altres opinions i molt sovint serà una crida a la solidaritat. També recollirem textos d’altres grups, potser peces d’un informe o entrevista o, per què no, una sola frase d’aquells que ens facin sacsejar els valors.

Amb un minut volem donar les dades necessàries perquè puguis prendre les decisions que desitgis, però almenys són respostes amb fonaments i ben informats.

No busquem llàgrimes fàcils, sinó indignació; No volem donar copets a l’esquena, sinó compromisos. De fet, aquest bloc neix amb la intenció de donar a conèixer tant els problemes de les persones amb qui treballem a Malawi i-en el futur-en altres països del Sud, com els projectes que junts promovem com a part de la solució.

Demanem un minut de tant en tant. Perquè sabem que una decisió presa en un minut pot fer la diferència per a milers i milers de persones.

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies