Un minut i fins i tot menys poden marcar la diferència per a milers de persones

Començar. I ho fem demanant-li un minut del seu temps. Perquè un minut és el que ens portarà a llegir els textos que penjarem periòdicament en aquest bloc. A vegades hi haurà articles breus, altres opinions i molt sovint seran cridats a la solidaritat. També recollirem textos d’altres grups, potser peces d’un informe o entrevista o, per què no, una sola frase dels que ens fan sacsejar els valors.

Amb un minut volem donar les dades necessàries perquè puguis prendre les decisions que desitgis, però almenys són respostes bàsiques i ben informades.

No busquem llàgrimes fàcils, sinó indignacions; No volem jugar a l’esquena, volem compromisos. De fet, aquest bloc va néixer amb la intenció de conèixer tant els problemes de les persones amb nosaltres treballant a Malawi i en el futur en altres països del Sud, i els projectes que promovem conjuntament com a part de la solució.

Vam demanar un minut de tant en tant. Perquè sabem que una decisió feta en un minut pot fer una diferència per a milers i milers de persones.

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.